Träning- och Hälsomässa

Igår var jag på en Träning- och Hälsomässa i miniformat kan man säga i Malmö. Det var Walles & Glantz som anordnade det hela - tack till dem! Hade med mig kompisen Rebeca och träffade även Pernille. Vi blev bl.a. bjuda på smakprover från Ingelsta kalkon och frusen yoghurt från Yogiboost. Itrim, Crossfit Malmö, Yves Rocher, Body Shop, Nutri-nick, Memira, Pauluns m.fl. var även på plats och visade upp sina produkter. Från scenen bjöds vi även på produktpresentationer och en mini-föreläsning av Fredrik Paulun samt modevisning från MM Sports. På vägen ut fick jag en goodie bag som var välfylld med godsaker från alla utställarna. Trevligt med lite happenings i Skåneland tycker jag!

Okej inte de snyggaste bilderna för ljuset var lite knepigt och jag är ingen expert men här kommer kavalkaden :-)

Hmm wrappa bort fettet... 

Smaskig frusen yoghurt!


Testa Nutri-nicks bars fick vi göra!

Och från Fredrik fick vi Granola och Supermüsli! 

Yves Rocher bjöd på detox 

Fuji Green tea sortimentet från The Body Shop doftade underbart tyckte jag! 

Titta så fina bells! 

Walles & Glantz hälsar oss välkomna! 

Fredrik Paulun står på scenen 

Modevisning från MM Sports 

The goodie bag! 

Massa goodies som jag ser fram emot att testa! 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass