Glad Påsk!

Igår hade vi föräldrar och syskon på påskmiddag fast det blev lite bortfall pga förkylning. När gästerna anlände fick de lite dricka, ungersk korv och oliver att mumsa på medan maken grillade. Vi serverade fläskfilé, ugnsrostade rotfrukter, matig sallad, köpt beasås och hemmagjord tsatsiki på kvarg. Den sistnämnda blev väldigt mumsig och det var första gången jag testade att göra den på kvarg vilket funkade utmärkt.

Till efterrätt hade jag bakat en påsktårta på en nötbotten, röra på kvarg/philadelphiaost/vaniljpulver/ hemmagjord lemoncurd samt toppat med färsk ananas och mango (receptet hittar du längre ner i inlägget). Alla åt med god aptit och verkade uppskatta all mat så jag tror de var mätta när de gick hem :-) Trots det har vi en massa rester att mumsa på hela helgen. Perfekt!

Idag inleddes påskafton med mitt första cirkelfys-pass på Friskis & Svettis. Svettigt och väldans kul cirkelträning med 10 stationer med marklyft, armhävningar, burpees, utfall och en massa annat. My kind of game! Avslutade med Flex Soft vilket ju också är en ny favvis! Hem till soffmys med maken resten av dagen. Glad Påsk!

Lite påskig dukning!

Premiär för grillning i år i detta hushållet. Fläskfilé med hemmagjord marinad - kan varmt rekommenderas!


Snacksplock efter maten - vindruvor, physallis, nötter och Lindt kulor. 

Plus lite fina chokladägg! 


Tårtan var ifrån Itrims app med recept.

Blev väldigt gott men nötbotten vart lite svår att ta sig igenom. Nästa gång så ska jag nog hellre göra denna i portionsskålar typ varva röra med bitar utav nötbotten och frukt.

Voila så här blev den i verkligheten! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass