Varm om hjärtat!

Igår så cyklade jag till Friskis för att vara med på Cirkelgymspasset med seniorerna kl 10. Fick för mig för några veckor sedan att nej nu måste jag träna tuffare. Egna pass i gymmet och sisådär. Jo det gick ju bra med den planen - not. Varför sluta med något som är bästa starten på veckan bland glada medmänniskor där alla gör så gott de kan med glada skratt?

Dumheter ju och jag är så glad att jag tog mitt förnuft till fånga och bokade i mig på passet i söndags. Fylld med endorfiner, kram från instruktör-Åsa och snälla ord från en go senior om att jag såg så glad ut nu för tiden jämfört med i början på året så cyklade jag hem från världens bästa träning alldeles varm om hjärtat. Det är det viktigaste av allt! Det är sann träningsglädje!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass