Så trött...

...på min jäkla vänster häl! 2 ½ år senare och den jäkla hälsporren trilskas fortfarande!!! Vissa perioder så känns den knappt men nu är jag inne i en "ilsken-period". Och jag tror att jag vet varför men blir ändå så trött. De senaste veckan har jag gått på morgonpromenad. Det är ju så himla skönt med frisk luft och sol innan frukost. Skönt sätt att vakna helt enkelt. Har travat på och glömt tiden för jag har haft bra musik i öronen.

Men jag måste lära mig att min gräns går vid max 45 minuters promenad för sen får jag betala priset. Så nu när jag gått 60-70 minuter känns det bra under tiden men smärtan kommer senare och sitter i. Tråkigt att vara begränsad för jag vill och nu kan jag efter 18 kilo försvunnit trava på bra men nähä då ska hälen jäklas. Move on till plan B. Får helt enkelt byta ut stegen mot cykel och ta en "cykelpromenad". Hoppas det kan får hälen att må bättre för nu börjar det begränsa mig i annan träning. Not fun!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass