Cykelpremiär!

Dagens plan var att göra cykelpremiär med maken om vädret skulle bli så fint som metrologerna utlovat. Och yes det var det! Inledde med en långpromenad Hjärup runt på förmiddagen, lite bålstabilitet i Mammamage-appen och efter maken preppat cyklarna vart vi redo för avfärd. Så härligt att åter igen sitta på Rosa faran. Jag älskar verkligen att cykla och maken sa mot slutet att jo du har nog rätt du är liksom född för detta :-)

Vi cyklade först till Lomma och hamnen för att äta lunch och gå runt lite. Efter det bar det av till Alnarp och parken där för att sedan ta oss till Åkarp och sedan hem igen. Vi cyklade i cirka 1 ½ timme och det blev ca 2,5 mil. Jättehärligt och mysig utflykt med maken. Vi fick en hel del sol på näsan också för nu sitter vi i soffan med röda faces! Nu på lördag planerar vi nästa utflykt in till Lund för att äta pulled pork hos Nordic Street food plus att besöka Botaniska trädgården. Mys!

Rosa faran lämnar Hjärup...

Lomma hamn 
Varm macka och dryck satt fint i halvlek!

Fullt ös på glassfabriken...

Nöjd bloggerska som verkligen är kär i att cykla! Bara intressant att det inte finns en enda bild på mig med cykelhjälm rakt på - alltid lite på svaj :-) 

Väldigt bra sikt idag tex över Öresundsbron

Bryggan i Lomma där vi brukar bada på sommaren dock inte idag... 

In the park! 

Alnarps slott 

Coolt träd 


Ånej de där bommarna i Åkarp men vi hade tur och blev bara stående någon minut. 

Kommentarer

  1. Skööööönt! Här är det lite kallt om händerna. Jag skall hämta min cykel från stan och sätta igång med cykling jag med ;)!

    SvaraRadera
  2. Vår i Skåne, först som alltid! : )

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass