Jag är en bra hälsoinspiratör!

Igår fick jag svar från fröken på min senaste inlämningsuppgift: "Du har igen gjort ett mycket bra och välarbetat arbete. Dina svar är tydliga och väl sammanfattade, det är lätt att förstå vad du menar och att du har förstått uppgifterna. Speciellt din friskvårdsdag har ett bra och noggrant planerat upplägg för att få med alla medarbetarna oavsett motivationsgrad. Du visar att du har kunskaperna, erfarenheten och idéerna för att bli en bra hälsoinspiratör! Det är inget som behöver kompletteras!" Yes så glad och stolt är jag!!!

Är som som skrivet inne på sista delblocket och har besvarat 36 frågor utav 75 frågor dvs 39 stycken kvar... Plus att jag ska göra ett nytt studiebesök i en mataffär för att undersöka yoghurt, bröd, müsli, sylt och saft. Jag ska välja 5 produkter i varje kategori och undersöka sockerinnehåll, diskutera för/emot m.m. Jag har ju även min sockerutställning som blir av den 4 maj (wish me luck) på Friskis, två klientfall där sockerberoende och rökavvänjning ska behandlas med hjälp av bla motiverande samtal. Och slutligen ska jag skapa ett hälsoformulär som ska innehålla frågor om kost, fysisk aktivitet, stress, sömn, alkohol och tobak. Puh det gäller att ligga i :-)

Min tanke är att lämna in denna sista inlämningen kvällen den 4 maj sen blir det tentaplugg för fulla muggar. Den 26 maj är det dags. Tänkte att bloggen får följa med på äventyret så pluggar jag samtidigt som kanske du kan få ta del av någon matnyttig information eller får inspiration. Jag tycker i alla fall jag har lärt mig väldigt mycket under denna utbildningen och är så glad för att jag valde denna vägen att vandra. Som jag skrev på instagram häromdagen för första gången på många år har jag drömmar. Och vad de är skriver jag om i ett annat kommande inlägg...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass