Svettigt...

Fick svar från fröken i veckan på min senaste inlämning som också var sista delen på kostrådgivnings-delen. Till min lättnad blev jag godkänd...

"Här kommer din rättade delkurs. Mina kommentarer finns i marginalen av dokumentet. Du har igen gjort ett mycket bra, välarbetat, arbete med flera kloka kommentarer. Uppgifterna är mycket väl och noggrant besvarade, det syns att du har en djupare förståelse för ämnet. Extra bra är uppgiften att sätta samman en tre-dagars matsedeln. Du har en väl genomtänkt plan och når alla rekommendationer utom vitamin-D som du även tar upp i analysen. Det är inte heller den här gången något som behöver kompletteras, bra jobbat!"

Och de senaste dagarna har jag svettas vid köksbordet för att kunna lämna in mina svar till hälsopromotion/inspirations-delen. Blev 22 sidor fulla med text denna gången och jag har precis skickat in dem. Tar resten av dagen ledigt och sen är det på sista delen som handlar om beroenden. Planen är att den delen ska vara inskickad första veckan i maj för att sedan satsa på tentapluggandet för den 26 maj är det dags. Börjar bli lite nervös hur allt detta ska rymmas i skallen :-)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass