2015 - jag är redo!

Igår var jag inte så redo för 2015 :-) Trots att jag var nykter på nyårsafton så tål inte denna Skalman till bloggerska att vara upp past her bed time... Så sliten igår och vi hängde i soffan tittandes på film och med standardmiddag för de flesta en nyårsdag dvs pizza. Sa till maken att nyårsdagen måste ärligt talat vara den slappaste dagen för hela mänskligheten. Den perfekta dagen att göra revolution bara det att ingen orkar :-)

Men idag är jag desto mer på banan och har redan rivit av ett pass i gymmet. Jag är redo att ta mig an 2015 som jag har bestämt ska bli det bästa året någonsin så det så! De 3 första månader kommer min fokus ligga på viktminskning för att minska alla mina krämpor i kroppen (tex torr hud/eksem, smärtor i huden pga svullnader, ömma trampdynor/knä/leder/rygg/muskelfästen pga alla kilon, andfåddhet, svettningar, inflammationer i kroppen tex öronen m.m.) och att få ner stressen i mitt liv.

Till min hjälp tänkte jag använda Daily training journal för att registrera mina mål, mina tankar, min kost, min träning, mina framgångar och motgångar. Vad det gäller träning kommer fokusen ligga på styrketräning för att jag älskar det, jag tycker om att känna mig stark och because it is good for me. Kommer dock lägga till två ingredienser. Yoga för att jag behöver rörligheten, lugnet och stressa ner samt Mammamage appen. Nej det är inget jag har glömt att berätta men min bålstyrka behöver verkligen förbättras och tänkte att den kanske kan funka.

Är du redo för ditt bästa 2015?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass