Biggest Loser anyone?

Som största Biggest fan:et (hur man nu ska stava det...) så har jag självklart suttit bänkade både tisdag- och onsdagkväll för att se uppstarten av den senaste svenska säsongen. Tycker det börjar himla bra och älskar Kaspersen som programledare. Dock är ju den amerikanska versionen fortfarande min favorit. Framför allt den senaste säsongen som varit bäst på länge och där finalen visas i USA ikväll.

Längtar och hoppas min favorit plockar hem det. Fast jag kan ju tänka mig att produktionsbudgeten ser helt annorlunda ut over there som ger lite extra krydda... Tittar du på Biggest? Vad tycker du om uppstarten denna säsongen? Har du förresten sett att Biggest Sverige utmanar dig på sin facebook-sida? Kolla här: https://www.facebook.com/biggestloserSE?fref=ts

Kommentarer

 1. Jo visst tittar jag på BL.. Jag verkligen beundrar dessa deltagare som är med. Dom blottar sin kropp och själ för alla. Det är starkt och modigt tycker jag... Ska bli kul att följa deras resa hela vägen. Såg hennes utmaning på FB, gjorde dock inga squats utan gjorde kaffe och kopplade av istället. Man kanske skulle unna sig att passa på framöver och ta sig an varje veckas utmaning.... :-)
  Sussie Rislund

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de är verkligen modiga! Jag missade också knäböjen så vi får skärpa oss denna veckan :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass