Mycket att plugga

Jag har nu fått kursplanen för utbildningen till Diplomerad Livsstilsrådgivare och det är en lång lista. Men jag ser verkligen fram emot detta och laddar för fullt. Har idag även sett till att köpa den kurslitteratur jag behöver (förutom det som jag kommer låna på bibblan). Så det gäller att ha disciplin och fokus nu så att jag ror detta i land. Wish me luck!

Den långa kursplanen med allt jag ska lära mig - me love!
(Är du nyfiken på detaljerna så klicka på bilderna så de blir större)
Och dagens skörd hos Adlibris. Dock ingår inte Jacob Gudiols bok "Skitmat" men jag är nyfiken på den så den fick åka med av bara farten :-)

Kommentarer

 1. Du har ju både disciplin och fokus, så detta kommer att gå som en dans. LYCKA TILL / Kram M

  SvaraRadera
 2. Livsstilsrådgivare... är det något nytt? Det låter superspännande OCH som att det ligger i tiden :)!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gäller att hänga med i svängarna Alex ;-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass