Samlar energi!

Känner att jag behövde nog den här ledigheten mer än vad jag trodde eller innerst inne ville erkänna. Men så är det väl också så att när man blir mer avslappnad går man ner i sparläge och den här årstiden gör ju en inte piggare. Dessutom går jag på en rätt tuff diet vilket går bra men energin man har får man liksom spara till olika satsningar per dag som träning, städning eller social aktivitet. Plus jobbar med knoppen bland annat med hjälp utav Daily Journal tar sina krafter. Mycket tänkande.

Fast jag ser denna tiden som en chans att samla energi. Att mysa i soffan under en filt med en bok, tända ljus och en kopp te. Något jag gjort mycket de senaste dagarna. Känns liksom som ett uppdämt mysbehov i kroppen :-) Därför tar jag alla chanser just nu att bara vila och mysa. Går och lägger mig tidigt men ser till att komma upp på morgonen för att träna. Få frisk luft och jaga steg. Basta efter träningen, köra någon peeling, måla naglarna, smörja lite extra. Jag tar helt enkelt hand om mig själv!

Ligger dock inte helt på latsidan... Har fixat det sista med mitt pluggande för våren och när de sista bitarna kommit på plats så tänkte jag skriva lite om det. Svarat på mail och hjälpt fd kollegor, pratat med rekryterare och tackat nej till uppdrag och fixat inför Bokklubben imorgon då det är jag som ska presentera. Ja dagarna går och jag har inga problem att sysselsätta mig. Njuter av tiden och har det bra.

Kanske blir lite längre här emellan inläggen för jag har fullt med att mysa. Jobbar också på att skärm-detoxa mig lite. Inte ha TV:n på hela dagarna eller hänga framför datorn för att kolla om det hänt något de senaste fem minutrarna på fejjan. Eller att alltid ha mobilen till hands. Fast längtar du väldigt mycket efter att veta vad som händer i mitt liv rekommenderar jag dig Instagram eller att följa mig på Facebook.


Ta hand om dig!

Kommentarer

 1. Låter som att du har rätt sköna dagar! Man behöver samla energi emellanåt och ta hand om sig själv.
  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut och jag tänkte ta vara på denna tiden på bästa sätt! Kram!

   Radera
 2. Låter som du tagit ett bra beslut. Fortsätt att ta hand om dig / Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen helt rätt och jag njuter av varje dag jag får! Kram!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass