Säg livsstilsrådgivare...

Då är det klart! Den 16 februari så påbörjar jag min utbildning till Diplomerad Livsstilsrådgivare. Utbildningen består av tre block. Block 1 är kostrådgivare vilket jag ju faktiskt redan är men det skadar ju aldrig med en repetition. Block 2 är hälsoinpirationsdelen med sömn, stress, motivation och sista blocket fokuserar på beroende. Detta ska jag läsa på distans via datorn och självstudier. Med lite trixande har jag lyckats få till att kunna tenta med hjälp av en snäll studievägledare i Staffanstorps kommun.

Tentan är bokad till slutet på maj så därför gäller det att inte ligga på latsidan utan faktiskt plugga. Tydligen så är det också en hel del inlämningsuppgifter som man ska få godkänt på innan man får gå vidare till nästa block. Disciplin Jensen! Tanken är även att läsa kursen i Sockerberoende till sommaren. Och jag läser dessa enbart för mitt egna ego och för att få mer kunskap inom ett ämne jag brinner för. Har därför inga som helst planer på att jobba med detta aktivt utan jag vill lära mig mera så att jag kan jobba med mig själv och mina vanor/beteenden.

Så vad säger ni? Bloggen följer med på äventyret va? Ni får liksom hjälpa mig att plugga och kan hända att jag behöver en testperson eller två så då hoppas jag ni ställer upp.

Kommentarer

 1. Åh så spännande!Har oxå funderat på sån utbildning men inte kommit till skott...Ska bli kul att höra hur den är!/L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får utvärdera den till dig ;-)

   Radera
  2. Absolut,det är en mycket bra idé! :)

   Radera
 2. Grattis till ett bra beslut. Varför inte jobba med detta? / Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar M! Tror det är väldigt svårt att försörja sig plus att jag vill ha koll på mig själv först och främst. Kram!

   Radera
 3. Heja dig! Underbart att läsa! Kommer passa dig perfekt!

  SvaraRadera
 4. :) Låter både roligt och intressant, ställer gärna upp som testperson!!!
  KRAM
  Rebeca

  SvaraRadera
 5. Klart vi är med dig! Lycka till! //anna

  SvaraRadera
 6. Klart man vill följa med på den resan :) Ställer gärna upp som testperson.
  /Carina B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Carina! Va bra att så många vill vara testpersoner. Om inte annat får vi ta en lunch i vår! Kram!

   Radera
 7. Jag har varit borta från din blogg ett bra tag!
  Tänk att man slutar leta inspiration och går in i dåliga vanor...
  Och vips så Var man tillbaka i övervikt och dålig kondis.
  Då blev jag glad att du är i samma läge - helt rätt inspiration!
  Jag följer med på din resa. Lycka till. // Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen tillbaka Helena! Ja den där förbaskade berg och dalbanan... Heja oss!!!!

   Radera
 8. Hej Tina! Jag är nyfiken på vad du tycker om utbildningen, ser att det är dags för tenta snart. Jag har precis anmält mig och börjar den 15/6. Ser fram emot en spännande kurs och att lära mig massor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hejsan! Jag är väldigt nöjd med utbildningen. Intressant, lärorikt och jag får alltid snabba svar från utbildningsföretaget. Stort lycka till!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass