Fler kloka ord!

Och jag håller med! Känns som det blivit träningssnobberi lite varstans. Att nej men det är ju inte riktig yoga eller ja det är en kul övning som typ ingen på passet klarar utan att tappa tekniken... Hallå huvudsaken är väl att vi rör på oss och mår bra eller?

Kommentarer

 1. Gillade både denna och förra länken! Det är ju det det hela handlar om, varför tränar jag? Jag tränar för att jag mår så himla bra av det. Det har tagit tid för mig att komma dit och i början var det ren disciplin för att komma iväg överhuvudtaget. Nu har träningen blivit en vana och ett behov, men det tog bra mycket längre tid än tre veckor...
  Jag har ingen som helst prestige i att jag ska klara en massa avancerade övningar. Utom när det gäller en sak och det är att jag skulle vilja klara en chins.
  Ha en fin lördag! Här blir det snart gymmet.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis helt rätt! Lycka till med chinsen!!! Kram!

   Radera
 2. Tack för en inspirerande och härlig blog. Jag gillade den! MVH Liisa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket Liisa! Det gör mig glad att höra!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass