Nya kvargsmakerna...

För en tiden sedan la jag upp bilden nedan på mitt Instagram och Facebook. Du hittar alla produkter på Lindahls hemsida och smakerna börjar dyka upp lite varstans i butikerna. Dock verkar det vara hårt tryck på efterfrågan så ha tålamod. Jag är även nyfiken på dessa men de har inte jag hittat ännu. Har du? Här kommer utvärderingen...

Toffee-smaken å jisses vad den vart god. Och jag brukar inte direkt gilla banan men banan/valnöt vart inte heller så dum. Men den där energidrycken - BLÄ!!! En sked sen åkte den ut. I och för sig gillar jag ju inte energidryck som typ red bull heller så jag ska kanske inte uttala mig... Och som sagt kaffesmaken skippade jag helt då det inte är min grej.

Annars är min favorit nötchoklad men även citron, hallon och persika i de små burkarna gillar jag. I mellanburkarna gillar jag kokos men då vill jag gärna ha lite pynt till som kokosflingor eller granola. Annars äter jag mest den naturella. Gillar inte alls de i smaker i de stora burkarna som blåbär, granatäpple, jordgubb och vanilj. Har även köpt några andra märke som jag vill testa från Valio och Ica.Vilken är din kvarg-favvis?

Nytt från Lindahls!

Nyfiken på dessa...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass