TACK!

Tack för alla era tips, kommentarer och pepp! Jag uppskattar det verkligen för jag behöver all stöttning jag kan få på detta äventyr de kommande 75 dagarna. Jag tänkte även blogga en del om just socker de kommande veckorna. Utifrån det jag lärt mig när jag pluggat till kostrådgivare, min egna erfarenhet, studierna från i våras till livsstilsrådgivare och från mindful eating kursen etc. För det är ju faktiskt så att även om jag har all den teoretiska kunskapen och verktygen så betyder det inte att jag som beroende individ alltid tar de "rätta besluten". Något som jag vill vara ärlig med.

Läser och har tröttnat på många bloggar där allt är så picture perfect. Eller det andra scenariot där någon startar en blogg för sin viktminskning och bloggar som tusan i 3 veckor för att sedan aldrig skriva en bokstav. Det vill säga inte lika kul att blogga om motgångar som framgångar... En annan sak jag tror starkt på är att var och en måste hitta sitt egna facit för tex kost eller träning eller livet. Vi är inte alla blonda, har glasögon och har 37 i skor dvs bara för att en metod funkar för dig är det inte säkert den funkar för mig. Men alla kan hitta sina godbitar i alla tips, kommentarer och pepp som finns överallt. Testa dig fram till vad som funkar för dig och kör på det! We can do it för vi har bestämt oss. Det är bara att göra!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass