She is back!

Nämen hejsan här inne - har ni saknat mig :-) Jag har faktiskt saknat bloggen och att få skriva av mig. Samtidigt har det varit skönt att lägga fokus på skolan och jobbsökandet för det behövdes. Vad har hänt sedan sist? Vad har inte hänt känns det som! Berg och dalbana i känslor, frustration, stolthet, inspiration, deppighet, frosseri, glädje och skratt... Här kommer en lite recap så vi är på banan igen:

I tisdags var jag på ytterligare en jobbintervju vilket var en riktig pärs då två slipade rekryterade turades om att ställa kluriga frågor. Att jag dessutom inte kände mig i form med feber gjorde att jag kände mig matt när jag gick därifrån. Fast jag fick väldigt bra feedback och det kändes bra. Under måndagskvällen och hela tisdagen var det också ett febrilt arbete att genomföra två olika personlighetstester i två olika rekryteringar, kontakta referenser och förmedla den kontakten plus att börja tänka på den presentation som jag skulle göra som i måndags denna veckan.

Sen fick det bli full fokus på skolan för skriftliga uppgifter ska in och då ska litteratur ha lästs m.m. Förra veckan var det en föreläsning som vi skulle lämna in där jag valde att fokusera på kost. Samtidigt läser vi om Ledarskap och organisation så denna veckan ska jag bedöma en kursares föreläsningsupplägg samt svara på en massa frågor om ledarskap och ge feedback på två andra kursares svar. Parallellt ska vi påbörja Mia Törnbloms bok "Självkänsla nu!" och projektarbetet för november planeras. Nästa helg är också skolhelg så då har vi saker att förbereda tills dess. Full aktivitet på hjärnkontoret med andra ord :-)

Cirkelgymspass har jag underhållit seniorerna med men min egen träning har varit typ obefintlig. Främst för att jag i förra vecka inte mådde bra med feber och trånga luftrör. Fast nu har det blivit något pass på crosstrainern och framför allt har jag kommit ut på mina älskade promenader. Har ännu en gång upptäckt att det är verkligen återhämtning för mig. Jag är i min egna lilla bubbla, friskt luft i lungorna och rosor på kinderna. Saknar också min styrketräning så det är dags att skaka dammet av de passen och köra igång. Hot yoga not so much men jag kämpar på.

En annan sak som har gått åt skogen är min diet. Jag har nog satt i mig varenda kanelbulle, kexchoklad, brödskiva, ostbåge, pizza på denna jord känns det som. I alla fall så är en massa fluff tillbaka runt magen. höfterna och rumpan. Och den där vinterjackan känns VÄLDIGT avlägsen just nu. Får bli vintern 2017 eller nåt :-( Alltid samma visa när mina känslor is all over the place som i detta fallet med jobbsökandet. Men jag jobbar på det. Jag är medveten och jag äter inte i samma mängder som förr. Dock är min kropp fantastisk på att lagra och i fredags visade vågen upp 3 kilo på en vecka - bra jobbat Jensen!!! Då har jag ändå haft merparten bra dagar. Nu på fredag bävar jag för resultatet men det är sanningen i vitöga som gäller och ingen förnekelse. Och jag är uppe ur diket och på banan igen så det är bara att tuta på.

Jag har också hunnit med massa mys med bl.a. världens bästa kompis Eva och vovgos med Charlie, filtmys och tända ljus med maken framför en bra film, bästa #burgerbattle och äpplepaj i Bunkeflostrand med Tova och hennes föräldrar som vi ser alldeles för sällan och jag har firat finaste moster Ingrids 60 års dag! Inte minst mys med mig själv med tända ljus till frukosten, varma vetekuddar under mysfilt, fotbad, tittat på "Träna med Kalle" för inspiration, höstluft och kroppspeeling. Jag jobbar på att höja mysfaktorn helt enkelt :-)

Plus att jag var på ett väldigt inspirerande frukostseminarium i fredags i Malmö. Det var Lisa Ekström som höll låda och det var så himla bra! Lärdomar för mig blev: sno the good stuff från andra branscher in i din för då blir du en vinnare, betygsätt din dag och bestäm dig för en 10:a (vi ställer alltid högre krav på andra att ha en bra dag (vara en 10:a) men nöjer oftast oss själva med att vara en 7-8:a), tänk att du är bäst i världen - hur skulle du göra då, man ska alltid fira - galet och ofta, var fantastisk på att låtsa (tex gäster kommer om 20 min nu ska jag städa...), mitt egna ansvar att inte få game over (se till att ha fler liv/ladda batterierna) och slutligen om du vill ha något ta ansvar för det men inte på bekostnad av någon annan. Om ni ska ha någon inspirerande föreläsare till något event så kolla verkligen in Lisa!!!

Och till sist hur gick det i måndags? Jag känner mig så stolt över mig själv. Jag jobbade hårt med min låtsas-kampanj och presentation under dagarna inför själv måndagen. Kom på en hållbar bakgrund/scenario, win-win för båda partnerna inblandade, hittade ett bildspråk som funkade där jag gjorde ett board på Pinterestsamt fysisk mock-up, vilken typ av copy som skulle användas och hur kampanjen skulle exekveras. Jag skrev kampanjbrief med syfte, mål, komponenter m.m. och gjorde slides att använda. Skrev även ut och satt i fina foldrar för att kunna överlämna så som man brukar göra vid ett möte.

Jag gjorde verkligen allt jag kunde för att dels visa på att jag vill ha jobbet men dels är det ju detta jag tycker är kul och går igång på. Jag har inte känt mig så levande på länge och jag är imponerad av mig själv. Och VÄLDIGT STOLT vad jag åstadkom. Att presentera på engelska är ju något jag är väldigt van vid men kände mig lite ringrostig. Fast jag får säga att det satt i ryggmärgen. Ja man kan alltid tänka att varför formulerade jag mig så eller såg de den där svettpärlan på överläppen...

Men och nu tänker jag inte vara blyg - jag gjorde en sjutusan jäkligt bra presentation och kunde svara på frågor och motivera min kampanj! Jag fick väldigt fin feedback från företaget och det märktes att de gillade vad de såg/hörde. Med andra ord jag är otroligt nöjd med min insats och kunde inte göra mera. Jag har varit 100% mig själv, jag har gjort bra ifrån mig vid intervjuerna, jag är den person jag är men jag är medveten om det (usch för personlighetstester :-) ), jag kunde enkelt skaffa fram kvalificerade referenser på kort tid och jag gjorde en himlans bra kampanj/presentation under press.

Om jag nu inte blir vald till jobbet så är det vad det är. Då finns där ett ännu bättre drömjobb som väntar på mig. Men jisses visst kommer jag bli besviken efter denna arbetsinsats och alla känslor :-( Får slicka såren och på det igen efter lite depp. Fast nu ska vi inte måla fan på väggen ännu. På fredag är tanken att jag ska få besked på hur de har valt att gå vidare i rekryteringen. Under tiden fortsätter jag att söka jobb, fixa med mina skoluppgifter och att ta hand om mig själv för att må bäst. Plus bloggen is back :-)

Mycket mys på schemat!

Njuta av hösten och frisk luft! 

Collage/Mock-up med bilder inför jobbintervjun i måndags till min presentation... 

Reflektion att frisk luft och promenad is the shit! 

Njuta av en regnbåge!

Fin inför jobbpresentation - viktigt för självförtroendet! 

Gosa och busa med Charlie är som medicin för en stressad själ!

Feberfilten... 

Plugg, plugg, plugg... 

Härliga höstfärger! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass