Guess what....

Efter ett hårt 75 minuters pass på Friskis med cirkelgym och indoor walking pustade jag ut i omklädningsrummet. Himmelns nöjd med mig själv och full av endorfiner. Ställde om mobilen från ljudlöst till ljud och då händer det... Mina nya chefer ringer via högtalartelefon tillsammans och släpper bomben att de vill jobba med mig - med moi!!!! I allt tjatter (ljudvolymen i ett omklädningsrum med endorfinstinna damer kan ni ju bara tänka er...) lyckas jag nog klämmar ur mig ett tack och att ja va kul. Papper ska skrivas och sista förhandlingarna sker nästa vecka men nu ska jag fira!!!

Rusade ut till Åsa i repan och drog av en happy-dans. Jo den filmades men tror jag ska skona er för den. Bjuder på denna istället för idag är det one happy bloggerska in the house!!!

Kommentarer

  1. Megastort GRATTIS Tina! Så kul. Hoppas du vill berätta mer om jobbet när allt är påskrivet. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. TACK Nellie! Ja mer kommer sen när allt är klart :-) Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass