Vinterjackan - take 11

Som jag skrev så gick jag upp tre kilo vips sådär och förra fredagen låg jag kvar på samma vikt dvs 79,8. Himla stolt över mig själv att jag klev upp på vågen och såg sanningen i vitögat. Och var himla nöjd med att jag inte gått upp mer utan låg kvar på samma. För det är i detta scenariot som jag brukar balla ur fullständigt och sen är det inte 3 utan 15 kilo upp. Men inte denna gången! Dagens vikt visade på 77,5 så jag jobbar mig neråt igen. Årets bottennotering var 76,8 kilo som du kan läsa om här. Därför latade jag till det imorse och glömde måttbandet men nästa fredag kör vi!

Veckans stålplatta

Kommentarer

  1. På längre sikt går vi ju ner, även om det stundtals står lite still eller går åt fel håll! Man vill ju gärna tänka att det är en rak linje ner men så ser ju inte livet ut riktigt! Vi fixar det!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis det där tålamodet :-) Men huvudsaken att vi inte ger upp! Heja oss!!!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass