Yes - jag gick vidare!

Är så himla glad och speedad just nu! Fick igår kväll reda på att jag gått vidare i rekryteringsprocessen för drömjobbet. Feedbacken rekryteraren hade fått var att de som representerade det aktuella företaget var väldigt imponerade. Det var det bästa startfältet de sett i en rekrytering och att alla kandidater kunde utan tvekan genomföra jobbet. Det som avgjorde var hur personkemin klickade och då blev jag en av de utvalda. Så nu är vi två kvar i processen...

Fast detta innebär att bloggen kommer bli lidande denna veckan. Eller rättare sagt jag kommer inte prioritera den just nu. Jag vill lägga allt krut på den intervju jag har idag (för ett annat jobb), skoluppgifterna som ska in denna veckan samt ladda inför måndagen. Det är nämligen då det ska ske. Klockan 11.00 är det dags för andra rundan. Och jag har en hel del att förbereda. Få tag i referenser till idag som kan intervjuas idag och imorgon. Check på den och djupaste tacket till er! Genomföra en personlighetstest senast onsdag (väntar på länk). Tur jag övade igår :-)

Men den tuffaste utmaningen är att jag ska hålla en presentation på engelska på ca 15 minuter. Har fått en fiktiv arbetsuppgift att lösa och presentera. Detta för att testa mig i skarpt läge för denna typ av uppgifter ingår i tjänsten och är något som jag måste kunna exekvera på. Nervöst, pirrigt men också kul och spännande. Tankarna snurrar redan för fullt och jag är så taggad. Det kändes nämligen så bra vid intervjun när jag fick träffa teamet som jag förhoppningsvis ska ingå i. Att vi hade bra diskussioner, att vi klickade och att detta är precis en sådan utmaning som jag behöver och vill ha.

Så är du nyfiken får du följa mig på Instagram och Facebook där jag lägger ut lite då och då men här inne kommer det vara stiltje i en vecka. Hoppas det är okej med er och att ni än en gång håller tummarna för mig. Både i eftermiddag och på måndag kl 11. TACK!

Jag just nu ;-)

Kommentarer

  1. Håller tummarna :-)
    Åhh va spännande!
    Lycko kram / Sussie Rislund

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass