Självkänsla?

Hela helgen kommer tillbringas i skolbänken men redan nu pluggas det för fullt. Nästa uppgift ska vara inne på måndag och handlar om självkänsla. Vi läser Mia Törnbloms bok "Självkänsla nu!" och om hur bl.a. dålig självkänsla kan skapa stress. Detta är faktiskt något jag jobbat med väldigt mycket detta VAM-året utan att jag definierat det som självkänsla. Och jisses vad långt jag har kommit. Är som en ny människa och jag har kommit till så många insikter. Både kuliga och mindre kuliga men så värt det! Detta året har varit tufft men helt nödvändigt terapi-år med mycket reflektion! Idag kan jag ärligt svara att jag har en mycket god självkänsla och jisses vad j¤%&a bra jag mår!

Mias bok plus ett batteri utav frågor som ska ha svar...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass