Vinterjackan - take 10

Nänä jag har inte förträngt att det är fredag och vinterjackan som ska testas. Har bara varit lite busy med jobbintervju (hoppas hoppas hoppas) och skolan. Men här kommer the stats... Mr stålplatta visade på 76,8 kg - tjoho. Äntligen kändes det som efter som jag skvalpat runt på 78:an ett tag. Förra veckan vart det 78 kilo prick. Måttbandet runt rumpan visade på 114 cm (förra veckan 116 cm). Så där händer verkligen saker nu. Fast inte så konstigt för det är där jag har mina extrakilon dvs mellan midjan och knäna :-)

Dagens invägning

Förra veckan 11,5 cm och denna ca 10 cm!

Och nästsista knappen är nära att kunna knäppas... 

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass