#rosahoppet!!!!

Idag är det dags! Idag är det dagen R som i #rosahoppet :-) Idag är det som allt ska falla på plats. Cirka 400 cyklister och deras peppare kommer vara på plats. Det kommer gympas i rosa inne på Friskis. Det kommer vara massa utställare på eventområdet. Det kommer vara rosaklädda funktionärer längs banan. Det kommer vara ståhej på depåstoppet i Lomma. Det kommer sjungas gospel i värsta backen. TV4 kommer vara där för att filma inför Cancergalan och förhoppningsvis lokaltidningarna. Och jag ska cykla i rosa och bara njuta med vänner!

Men först... När du läser detta är jag redan på plats på eventområdet och far runt som en skållad råtta för att fixa allt inför start. Jag hoppas vi ses där - i så fall hojta till och ge mig en kram. Eller så kan du följa mig på Instagram och FB-sidan. Vill du hjälpa oss att nå vårt insamlingsmål så skänk gärna en slant hit! Kommer uppdatera så mycket jag hinner. Annars kommer bildkavalkaden här i bloggen när jag återhämtat mig.

Denna dagen vill jag tillägna en alldeles speciell tjej. Jag har aldrig träffat henne i verkliga livet utan i blogg/facebook/instagram-världen. Vi har peppat varandra när vi kämpat med träning och kost. Hon har just nu en tuff resa framför sig men hon kommer fixa det för hon är grym. Alex - denna dagen är till dig!!! #fuckcancer #hejadig

Kommentarer

  1. Och jag var/är anmäld får stanna hemma 😒 då hostan inte släppte taget om mig som jag hade hoppats. Jag ville jo cykla detta loppet. Hoppas det blir en fin dag för Er alla kram Cee

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va synd du missade det men jag hoppas du mår bättre nu! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass