Happy!

Igår vart jag lite deppig och uttråkad. Inte så att jag egentligen inte hade att göra (det kallas skoluppgift med deadline) men ingen lust. Många tankar på jobbsökande - var kommer jag hamna, vad kommer jag göra, kommer det funka, kommer jag trivas, hur vet jag att jag väljer rätt... Huvudet fullt med tankar som det inte finns något svar på. Och denna bloggerskan don´t do ovisshet very well :-) Ordning och reda liksom men i denna frågan kommer det dröja innan jag har ett svar.

Jobbigt och offerkoftan satt tajt över brösten igår. Fast fram emot eftermiddag blev jag trött på mig själv. Jaha så du tycker det hjälper att sitta i soffan och mula wienerbröd? Det är ju en himlans bra lösning på bekymret... Ryck upp dig fru Jensen och gör något aktivt istället. Efter en timme eller så (måste ju samla mod och ladda :-) ) tog jag mig till bibblan för att muntra upp mig med att läsa lite tidningar och låna nya deckare. Jag började fila på ytterligare en jobbansökan till ett nytt jobb jag hittat och bokade in lite kuliga dates så jag får glad energi.

Och då vid 20-snåret trillade ett mail in i inboxen. Mail från rekryteringsintervjun förra tisdagen - den som genomfördes med feber och två frågvisa slipade rekryterare... Var helt övertygad om att de inte skulle skicka mig vidare i processen vilket de var ärliga med. Inte för att jag saknade kompetens och erfarenhet men de var osäkra på om arbetsgivare skulle passa mig vilket är helt fair. Jag vill inte hamna någonstans där min personlighet inte kommer till sin rätt för då är det inte jobbet för mig som jag även sa till dem. Gäller att vara 100% ärlig för annars går det bara att skogen ändå.

Döm om min förvåning att arbetsgivaren till träffa mig efter rekryterarnas presentation igår :-) Tjoho och bloggerskan blev ännu mera happy!!! Så nästa onsdag är det dags för den intervjun. Många parallella jobbrekryteringar på gång nu i olika faser. Gäller att hålla tungan rätt i mun så jag inte babblar om företag A hos företag B och förstår inte varför de inte kan svara på mina frågor :-) Men tillbaka till mitt dilemma - hur vet jag att jag väljer rätt jobb för mig? Ge mig dina bästa tips!

Idag bestämmer jag mig för att vara...

Kommentarer

  1. Grattis! Lyssna in din magkänsla ordentligt. Lycka till / Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack - ja just magkänslan är den viktigaste tror jag! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass