Yogamorgon...

Imorse när klockan ringde 06 kan jag väl inte påstå att jag var jättesugen på 65 minuters hot yoga. Inte heller när jag kommit upp eller satt i bilen på väg in till Lund. Lite mysigt att komma in i salen och lägga sig ner på mattan. Men sen börjar ju passet... De första 10 minuterna så är de enda tankarna som går genom mitt huvud att jag vill ge upp, det är svårt, det känns i kroppen, tungt att andas, det är varmt, jag kan inte, jag vill inte - ja you name it!

Ursäkterna haglar som i en storm inom mig och hela jag skriker bara va fasiken håller du på med. Sedan mitt i passet så släpper det lite. Jag börjar acceptera läget och ger mig inte. Känner hur bra kroppen mår. Att andningen börjar landa. Svetten rinner. Kroppen blir mjukare. Jag kan och jag vill. Efter en dusch och när jag går ifrån yoga studion så är det som att trava på små moln. Jag är varm inifrån och ut, jag är lugn i kroppen och helt avslappnad. Nu när jag sitter här vid köksbordet och har ätit min morgongröt så är jag väldigt väldigt stolt över mig själv!

Uppdatering: Måste uppdatera med denna bild som min Friskis-kompis Wendy postade på min fb-sida. Precis så här är det första halvleken...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass