Fortsätt till huvudinnehåll

Sista Cirkelgymspasset!

Igår morse var det ju dags för det sista inofficiella cirkelgymspasset på Friskis under sommaruppehållet. Det vill säga när ordinarie instruktörer tar en välförtjänt semester så får vi motionärer underhålla oss själva :-) Under 8 måndagar och fredagar de senaste 4 veckorna så har mellan 27-35 deltagare dykt upp för att träna tillsammans utanför schemat oavsett om det har regnat eller solen har strålat. Helt fantastiskt tycker jag!

Göran och jag har delat på sysslorna samt gjort vårt bästa för att peppa alla. Och igår på finalen ville vi bjuda till lite extra. Därför gjorde vi som ett kräftskivetema. Vi pyntade med kräftgirlanger, Göran hade finslipsen och kräfthatt medans jag tokade till det helt... Fick för första gången nytta av min hummerdräkt - det gäller ju att bjuda på sig själv eller? Blev många glada skratt och tillrop. Vi fick tom ställa upp på fotografering när en massa mobiltelefoner dök upp.

Ni kan tro det blev en svettig förevisning av de fria stationerna samt uppvärmning. Nog första gången en hummer har värmt upp på Friskis... Sen stod jag inte ut utan slet av dräkten och fortsatte passet i bara träningskläder :-) Som vanligt gick passet fort och vi hade jättekul - glada skratt, pepp, sjunga med och high fives! Kommer verkligen sakna dessa passen men det är ju inte så att vi inte kommer ses igen. På måndag börjar ju höstschemat. Jag ska bara komma ihåg att det inte är jag som ska tjoa och peppa utan nu är jag en "vanlig deltagare".

Efter passet så bjöd vi på fika. Sylvia (Görans fru) hade bakat och jag fixat kaffe. Blev väldigt uppskattat. Vi fick också många fina ord och kramar av deltagarna. Underbart för självförtroendet och jag blev alldeles varm i hjärtat. Så kuligt!!! Göran och jag fick även vars en fin kruka med Doktor Westerlunds hälsoblomma av en deltagare. Allt i hälsans tecken :-) Men största chocken kom idag när jag fick blomleverans - what? En annan deltagare som skickat en jättefin bukett med handskrivet kort. Gissa om jag blev rörd och glad?

The lobster is ready!

Haha vi skrattade så mycket åt oss själva att det knappt blev ett kort... 

Fina doktorsblomman som luktar gott av citron! 

Foto som togs i måndags efter passet!

Titta så fin!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…