Sista Cirkelgymspasset!

Igår morse var det ju dags för det sista inofficiella cirkelgymspasset på Friskis under sommaruppehållet. Det vill säga när ordinarie instruktörer tar en välförtjänt semester så får vi motionärer underhålla oss själva :-) Under 8 måndagar och fredagar de senaste 4 veckorna så har mellan 27-35 deltagare dykt upp för att träna tillsammans utanför schemat oavsett om det har regnat eller solen har strålat. Helt fantastiskt tycker jag!

Göran och jag har delat på sysslorna samt gjort vårt bästa för att peppa alla. Och igår på finalen ville vi bjuda till lite extra. Därför gjorde vi som ett kräftskivetema. Vi pyntade med kräftgirlanger, Göran hade finslipsen och kräfthatt medans jag tokade till det helt... Fick för första gången nytta av min hummerdräkt - det gäller ju att bjuda på sig själv eller? Blev många glada skratt och tillrop. Vi fick tom ställa upp på fotografering när en massa mobiltelefoner dök upp.

Ni kan tro det blev en svettig förevisning av de fria stationerna samt uppvärmning. Nog första gången en hummer har värmt upp på Friskis... Sen stod jag inte ut utan slet av dräkten och fortsatte passet i bara träningskläder :-) Som vanligt gick passet fort och vi hade jättekul - glada skratt, pepp, sjunga med och high fives! Kommer verkligen sakna dessa passen men det är ju inte så att vi inte kommer ses igen. På måndag börjar ju höstschemat. Jag ska bara komma ihåg att det inte är jag som ska tjoa och peppa utan nu är jag en "vanlig deltagare".

Efter passet så bjöd vi på fika. Sylvia (Görans fru) hade bakat och jag fixat kaffe. Blev väldigt uppskattat. Vi fick också många fina ord och kramar av deltagarna. Underbart för självförtroendet och jag blev alldeles varm i hjärtat. Så kuligt!!! Göran och jag fick även vars en fin kruka med Doktor Westerlunds hälsoblomma av en deltagare. Allt i hälsans tecken :-) Men största chocken kom idag när jag fick blomleverans - what? En annan deltagare som skickat en jättefin bukett med handskrivet kort. Gissa om jag blev rörd och glad?

The lobster is ready!

Haha vi skrattade så mycket åt oss själva att det knappt blev ett kort... 

Fina doktorsblomman som luktar gott av citron! 

Foto som togs i måndags efter passet!

Titta så fin!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass