Semestern är slut!

Igår gick maken tillbaka till jobbet och jag till skolbänken aka köksbordet :-) Denna veckan startar jag med Mindful Eating kurslitteraturen. 4 böcker som ska läsas och frågor som ska besvaras. Spännande och jag hoppas lära mig mer om mig själv och mitt ätarbeteende. Ännu ett steg på vägen... I helgen är det sedan dags för starten på Stresspedagog-utbildningen. Då ska två hela dagar tillbringas i riktiga skolbänken - spännande! Och i slutet av augusti startar höstterminen och min kurs i Hälsopedagogik. Fullt ös men kuligt! Dessutom börjar det bli dags att kolla av jobbmarknaden... Semestern är slut va?

Lite jobbigt att ena boken har chokladbrownie på omslaget...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass