Vinterjackan - take 2

Jaha då vart det dags för rapportering utav vinterjackan... Min tanke är ju att varje vecka ta ett nytt foto på hur min vinterjacka sitter för att få extra motivation. Kommer även ge en viktstatus samt ett rumpemått. Det sistnämnda är det mått som är det bredaste på denna kropp och det som måste minska för att kläderna överhuvudtaget ska ha en chans att kläs på bloggerskan. För att få lite mer pepp kommer jag även "delta i en bloggpeppgrupp" - mer om det i ett annat inlägg. Och om du vill vara med (obs behöver inte rapportera vikt/mått på samma sätt) mig så blir det ju alldeles extra pepp! Har du något plagg du vill komma i och vad är dagens status?

Dagens vikt och rumpemåttet är 121,5 cm...

Vad det gäller vinterjackan så har en halv centimeter försvunnit på en vecka dvs från 17 till 16,5 cm - tjoho! 

Och i midjan så kunde jag precis knäpp i knapphål 2 men där närmar jag mig trean starkt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass