Nystart!

Idag blev det nystart med kosten - det är ju ändå måndag :-) För det är väl så det funkar? Nåja hade tänkt att börja dieten den 1 september men kom fram till att det är aldrig en "bra dag" att börja. Är alltid någon bjudning, inbokad lunch, AW i kalendern. Så idag blev startdag för nu började jag spåra ur rejält. Dags att bryta mönstret och för mig är det "enklast" att göra med måltidsersättningar.

Rätt för mig kanske helt fel för någon annan men jag gör det som funkar för mig. Kommer fortsätta med "Vinterjackerapporteringen" så att jag har koll på resultatet. Har även ett annat projekt i pipen men det kommer i ett annat inlägg senare i veckan. Så detta var dag 1 på dieten att nå mitt viktmål. Hur har du det? Kör du någon nystart med träningen och/eller kosten så här efter semesten?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass