#Frullepårulle med #rosahoppet

Imorse ringde klockan 5.45 men jag hade varit vaken sedan 05 för att inte försova mig... Suck varför gör man alltid så? Nåja upp kom jag ju. Varför en sådan tidig morgon? Jo det var dags att bjuda cykelpendlare på frukost med #rosahoppet samt lite cykelkärlek. Vissa hade inte tid med oss men då fick de i alla fall ett glatt god morgon! Fast många stannade till för en kopp kaffe och en fralla. Eller som en pendlare upptäckte - tur vi stod där idag när han fick punka i backen precis innan vårt depåstopp. Då kunde det ju enkelt fixas samtidigt som han fick lite frukost. Win - win liksom :-)

Efter det cyklade jag vidare till Friskis för ett cirkelgymspass. Det första på länge som jag inte skulle hålla i - konstigt :-) Men kul som vanligt att träna med trevliga människor, snickesnacka lite och jag märker att jag börjar bli starkare och det är extra kul! Cykel hem igen, duscha och bort till bibblan för att fixa en del kurslitteratur för nu är ju semestern slut. Fast först ska jag jobba lite mer med #rosahoppet. Är en rosa dag idag :-) Och du cyklar väl med oss den 4 oktober...

Vi bjuder på #frullepårulle
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass