Sista rycket!

Sista semesterveckan och fint väder då blir det inte så mycket bloggande :-) Det är mycket - fixa det inför skolan, gör det ärendet, utflykter hit och dit, njuta av solen. På måndag börjar maken jobba igen och jag börja plugga. Ska bli skönt men innan dess ska vi hinna med bl.a. Saluhallen och Garage i Höganäs, få upp kroken till TRX:en, kora vinnaren i Burger battle och läsa ut 2 deckare. Ni ser så busy vi är :-)

Annars en snabb statuscheck så går kosten strålande och jag har nog aldrig varit så motiverad någonsin. Tänk vad ett litet organ som gallan kan hjälpa... Blir bl.a. mycket vegetariskt, lättsmält mat som smoothies, bär, omeletter och kokosolja på regelbundna tider. I fika-situationer blir det te och vatten plus ett bar ibland. Så ingen snabbmat a la pommes eller bröd full med gluten eller socker. Och nu efter en vecka är magen äntligen smärtfritt och fungerar som den ska - tjohej!

En annan bonus är att en del av fluffet runt midjan har försvunnit och kläderna sitter lite bättre. Imorgon är det dags för take 2 av vinterjackan så ska bli spännande att se hur min nya motivation har påverkat the fit. Är verkligen en skön känsla att må bra igen och nu rubbar jag inte på mina matrutiner. Jag kan ändra mycket annat runt mig men nä from nu är mitt matintag prio 1 no matter what! Nu lyssnar jag på min fantastiska kropp!!!

Mumsig hemmagjord sallad med vattenmelon och fetaost var på menyn i helgen

Under makens burger battle på Casual så valde jag en bönburgare med glutenfritt bröd - väldigt gott och inget magont! 

Igår i Köpenhamn "tvingade" jag mitt sällskap att joina mig för en vegetarisk buffe på RizRaz - kan jag rekommendera även om jag skippade lasagne, pastasallad, bröd, pizzan så fanns det mycket gott. 

Eller en kopp gott te funkar som fika jag behöver inte stuff my face hela tiden...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass