Trött men laddad!

Idag var det en något sliten bloggerska som tog sig till Friskis för ett cirkelgymspass. Men träning ger energi så det var ju ett jättebra beslut :-) Varför jag är trött? Jo jag hade ju skolstart på Stresspedagog-utbildningen hela helgen. Så det tog en del ur energibanken att köra långt, hitta till skolan, träffa och umgås med de andra 17 deltagarna samt lärarna plus all information och övningar som vi fick/utförde. Men jag är så nöjd och glad. Kändes helt rätt och jag känner att detta kommer bli en suverän höst där jag kommer lära mig en massa användbart!

Efter denna helgen har jag faktiskt också tagit beslutet att skippa "Hälsopedagogiken" för att satsa min tid på ovanstående kurs samt jobbsökandet. Det är ju dags för det sistnämnda och det kommer ju ta en del tid. Även detta beslutet känns helt rätt. Och på onsdag morgon måste ni hålla tummarna för då är det dags för första intervjun på ett jättespännande jobb som verkar väldigt lovande utifrån vad jag vill göra. Mycket på gång och det är bara att kasta sig ut! Blir en bra höst detta!!!

Fina skolan som firar 102 år - inte illa!

Skolsalen - var inte igår man befann sig i en sådan klassisk sal :-)

För att presentera oss för varandra fick vi välja bilder. Jag valde de tre i nedre hörnet: sittande damen, glada barnet och segelbåten med vind i seglen. 

FirstClass ska vi använda för att kommunicera, lämna in uppgifter m.m. Alltid kul att lära sig ny teknik tycker jag. Ännu ett system till listan :-) 

Min skolehörna...

Suverän och gedigen översikt på allt som ska göras. Puh detta blir en utmaning men ack så kul! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass