Vinterjackan - take 1

Tänkte som extra motivation (förutom en gallstensoperation då efter ytterligare en natt med ont...) använda min fina vinterjacka. Dels för att inte stirra mig blind på vågen men dels för att jag vill verkligen kunna använda denna igen. Dessutom har jag tre andra klädesplagg i min garderob - ett par shorts, mina jeans och en finklänning - som jag så gärna vill komma i igen. Jackan köpte jag vintersäsongen 2013 och då satt den som en smäck. Not so much anymore...

Fattas typ 2 decimeter innan jackan kan knäppas. Mindre kul ju :-( Likaså med de andra plaggen de kommer liksom inte upp eller ner runt magen/rumpan/låren. Tråkigt när man har favoritplagg som inte kan användas.  Som sagt lite extra motivation kan inte skada därför tänkte jag be maken ta ett foto på mig med jackan varje fredag för att se om det händer något. Kan fler knappar knäppas och minskar det några centimetrar på måttbandet? Är du med mig - har du något plagg du gärna vill i igen? Är ju lite kuligare att ta tag i detta när jag får plaggkompisar :-)

Hmm kan inte knäppa de 3 nedersta knapparna och precis hål 2 i skärpet...

Jojo denna kunde jag knäppa en gång i tiden...

17 cm fattas tills knapparna ens kan mötas och då behövs det nog någon till för att jackan ska vara bekväm... 

Dessa favoritshortsen (eller rättare sagt de enda jag äger) vill jag kunna använda!

Och denna älskade klänning som är så fin och bekväm - jag ska ha den på mig igen!!! 

Kommentarer

  1. Oj, vilken snygg klänning! Jag har också en vinterjacka som väntar på ett bättre jag. Den skall jag plocka fram och fota mig i idag. Vilken strålande idé - TACK!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack ja jag längtar till att kunna använda den igen. Hur går det med vinterjackan?

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass