65 idag!

I mitten på juni satte jag ju upp lite mål a la ett Summer camp. Ett av målen var att innan den 1 september skulle jag träna 65 pass. Och idag bidde det final här hemma på crosstrainern med nummer 65!!! Med 5 dagar tillgodo. Som jag konstaterat tidigare så är inte träning i mitt liv ett issue any more. De andra målen har det gått sisådär - vissa strålande och andra mindre strålande :-) Jobbet fortsätter därmed på vissa punkter och andra bara gör jag!

  • Uppmärksamma det positiva varje dag som fick mig att må bra och/eller ta ett steg i rätt riktning - reflektion helt enkelt. CHECK - det tycker jag verkligen att jag gör; noterar framsteg och reflektioner i min loggbok (fysisk kalender).
  • Vara ute i friska luften. CHECK - cyklat och varit ute på promenad rekordmycket denna sommaren faktiskt
  • Sova ordentligt. CHECK - jajemensan en paradgren just nu och jag ser till att gå och lägga mig i tid. Heja mig!
  • Fortsätta med mina mindfulness övningar och varva ner. NJAE att sätta check här vore att ljuga... Varva ner kanske i form njuta av livet och ta det lagom lugnt men mindfulness övningarna not so much!
  • Göra medvetna kostval - inget är förbjudet men väljer att jag vill må bra. NJAE här också för i perioder har det gått strålande med medvetenheten och andra dagar har hjärnan checkat ut...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass