Vinterjackan - take 3

Inleder tredje veckan med bra kost och lagom träningsdos för mig med en statusrapportering. Som skrivet innan så är det kosten som står i fokus och är huvudpersonen! Förra veckans resultat kan du läsa här. Och idag visade stålplattan och måttbandet följande resultat...

82,5 kilo (1,5 kg ner från förra veckan) och 
måttbandet visade 120 cm runt rumpan (mitt bredaste ställe :-) och 1,5 cm mindre)

Vinterjackan går på lite lättare. Idag kunde jag knäppa i tredje hålet och måttbandet visade 15,5 cm (16,5 cm förra veckan) i skillnad till att knäppa nedersta knappen. Jag får uppdatera med bild senare då maken är på jobb och inte kan agera fotograf...

Klockan 18:02 här kommer bilderna :-)


Glad bloggerska som är så motiverad att fortsätta och inte bara för vinterjackans skull utan främst för hälsan! Heja mig!!!

Kommentarer

  1. heja dig! min jacka gick att knäppa men var lite trång. så jag är pepp som bara den - tack vare dig :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass