Vinterjackan - take 5

Då är det fredag och invägning i projektet "Nystart" :-) Idag är jag tacksam att vågen visade åter igen en 82:a som i detta inlägget: http://www.butterflytina.com/2015/08/vinterjackan-take-3.html och rumpemåttet var detsamma dvs cirkus 120 cm. Ni ska veta att detta mått är en utmaning att mäta för det är liksom inte slätt runtom utan mer en bölj dit och en bölj hit. Därför blir det alltid lite osäkert och en uppskattning. Så att för att sammanfatta efter Vinterjackan - take 4 så är nu ordningen återställd och den kommer jag göra allt i min makt för att behålla. Det är lite grann som jenka det här: ett steg fram, två tillbaka, två steg fram, ett tillbaka osv. Gäller att ha tålamod, is i magen och sikte på målet!!!

Dagens stålplatta!

Och för bild på vinterjackan så hänvisar jag till take 3 inlägget ovan för maken är på jobb :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass