Vinterjackan - take 4

Nähä du menar att det inte går att hetsäta Polly och gifflar och får ett himlans bra resultat på stålplattan? Konstigt tycker jag som kämpat så hårt - ja med att inte sköta mig då. Jäkla skit men det är livet. Surt bara att vara tillbaka på utgångsläget och typ förbi... Denna veckan blev svajig utav godisbelöningar efter en skolehelg, av chokladbollar efter intervjun, av taskig sömn pga nerver, en mage som inte vill samarbeta när den matas med strunt och allergi from hell i skördetider kombinerat med storm. Jaja bara på det igen och jag ger inte upp även om jag drog täcket över huvudet igen när vågen visade +3,4 kilo och vägrade gå upp på 5 minuter. Lite måste man få sura :-)

3,4 kilo upp och plus 2 centimeter på rumpan sedan förra veckan

Vinterjackan orkar jag inte ens ta fram och prova för resultatet kommer se ut så här

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass