Intervju och ny garderob!

Imorse så var jag på en jobbintervju till ett väldigt spännande jobb. Dock väldigt många sökande så jag är glad att jag bara blivit kallad till denna första rundan. Det får man vara nöjd med idag även om jag verkligen vill ha jobbet utifrån det jag vet idag. Om ca 2 veckor så får jag reda på om jag går vidare till andra rundan. Vore kanon om ni kan hålla tummarna för mig fast jag fortsätter sökandet under tiden för nu börjar det ju bli dags.

En annan sak som det börjar bli dags med är att kliva ur leggingsarna och mjukiströjorna. Har ju mest såsat hemma detta året med näsan i skolböckerna. De gånger jag har haft smink på mig kan begränsas till så många fingrar jag har om ens det... Efter intervjun idag var min hjärna fried så att sätta sig att plugga kändes inte aktuellt. Har istället spenderat en massa pengar på lite nya kläder. Vilken känsla med tröjor, strumpor och trosor som inte är urtvättade och torra som fnöske :-)

Och jeans som passar - trött på att se de mindre jeansen som hånar mig i garderoben. Jag vill ha kläder som passar nu och som jag känner mig fin i. Blev bl.a. två fina klänningar från Ilse Jacobsen/MQ, två par jeans, två toppar, en höstjacka från Zizzi, massa strumpor och trosor, tre scarvsar, tre koftor bl.a. en röd och mjuk från Joy och en del t-shirts i olika färger. Ojoj som jag rensat ut gammal skåpmat och nu känner jag mig redo och fin för hösten!

Skörden!

Nya svarta jeans och höstjacka från Zizzi - bästa affären för mig när det gäller byxor och de är alltid så hjälpsamma! Maken tyckte jag skulle posa lite :-) 

Var tvungen att köpa denna på H&M för endast 99 kronor till makens ära efter sommarens #burgerbattle :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass