Officiell premiär!

Igår var det dags att dra på sig Friskis & Svettis outfiten för första gången då det var premiär för mitt första Cirkelgymspass som ledare. Har ju gått undercover under sommaren men först nu som jag är med på schemat som gästledare. Hade inte hopp om många deltagare kl 14 en solig och varm dag men det kom ca 10 tappra som kämpade på så himla bra!

Några som jag känner igen från sommarens pass som kom för min skull - hur snällt och gulligt är inte det? Plus några för mig nya deltagare som verkade så nöjda och bokade in sig för nästa torsdag - tjohej! Så jag är väldigt nöjd och stolt över min insats även om vissa bitar kan slipas under uppvärmningen och nedvarvningen men det kommer. En annan sak är att matcha outfiten lite bättre... Får bli vitt pannband och svarta skor nästa gång för jag kan ju inte se ut hur som helst :-)

Uppställning men får tänka igenom outfiten lite...

Nöjd tjej efter passet! 

Och titta här så fint (ja om jag kunde fota bättre kanske...) som jag fick av snällaste Åsa! En fin bricka med tekopp och en gullig liten ängel - dekorerat med en fjäril! Åsa är verkligen en ängel som serverat mig med hjälp med headset, musik och skönare tröja plus ovan på det en present! TACK Åsa jag blev så himla glad - du skämmer bort mig!!!! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass