Back in the gym!

Jaha det är ju ingen mening att dra ut på det hela utan hoppa rakt in i det dvs gymmet! Ställde klockan lite tidigare idag för att komma iväg innan värsta värmen. Lite segt att vakna men kvart i nio så stod jag där. Ojade mig för maken innan att attans det var ju "måndagspasset" och då är det ett block utav övningar som är så jobbiga. Tills jag kom på att i "tisdagspasset" är det ju marklyft+rodd som är den mentala spärren, "onsdagspasset" består utav de där 20 stycken 30 sekunders intervallerna, torsdagen är tufft hela passet för det är bara att kötta på och "fredagspasset" är det första blocket av benövningar i alla varianter...

Så varje Olga-pass har sina tuffa delar och delar som jag "bara" betar av. Dagens pass delar jag mental upp i 6 block. Första blocket är uppvärmningen och sista är stretchen. Men i detta pass är det sedan tredje blocket eller supersetet som är det tuffa. Det består utav step up + utfall bakåt där jag ska göra 20 totalt för att sedan gå över och göra 10 st clean+press. Kort, kort, kort vila sedan på rundan igen och den ska genomföras 4 gånger. Svetten forsar, pulsen toppar, benen skriker och balansen utmanas. Testa själv ska du se!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass