Hälsodagbok - vecka 28

Sammanfattar veckan redan idag för tidigt imorgon bitti flyger maken och jag till Frankrike. Klockan 04.00 hämtar taxin oss :-( Men ska inte klaga vi ska ju på äventyr! En dröm ska gå i uppfyllelse - vi ska cykla i Frankrike mellan konjaks- och vingårdarna. Häftigt! Ingen aning om vilken täckning vi kommer ha så bloggen uppdateras så fort jag får tillfälle. Enklast är nog att ha koll på mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Kosten
Imorgon är det 3 veckor utan socker och idag exakt 20 dagar - heja mig! Annars har det gått sisådär denna veckan. Ätit regelbundet, bra frukost med kokta ägg och hembakt rågbröd, bra mellisar men det har blivit både hamburgare, äggakaka, pizza och räksallad till lunch/middag. Så halvbra vissa dagar kan man väl säga. Jobbar vidare på det!

Steg/Frisk luft
Jadå ca en timme per dag har jag väl fått ihop men långt ifrån 10000 steg/dag så det är dags att höja ribban nu. Får göra mitt bästa i Frankrike och sen när jag kommer hem kör vi igång!

Träning
Under veckan har det jag genomfört alla 3 utav Olgas träningspass i gymmet. Värmen och mensvärk from hell satte lite stopp för de andra två passen. Plus att jag i onsdags liksom lite däckade och kom in i semesterflown. Har varit en tuff vinter och vår som väl kom i kapp och jag behövde bara vila. Dagens gympass var det trögaste någonsin där jag inför varje repetition förhandlade med mig själv att få sluta respektive att fortsätta. Ska bli skönt faktiskt att få en 9 dagars paus för jag tror det behövs för att få en kick igen. Har också blivit 2 cykelrundor tom i ösregn och åska... Inte riktigt planerat dock :-)

Må bra
 • SEMESTER!
 • Min cykling tom i ösregn och åska
 • Gympassen även dagens inte går till historien
 • Mysiga utflykter med maken
 • PELARFLÄKTEN som ständigt är på :-)
 • Massage och fotvård
Nästa vecka
Kan sammanfattas med viva la France och minst 25 mil på cykel...

Hoppas det inte regnar i Frankrike som det gjorde i måndags när jag cyklade hem... Finn en torr fläck?Hmm varför får jag alltid hjälmen lite på svaj :-)

Kommentarer

 1. Svar
  1. Tack så mycket Nellie och detsamma! Kram!

   Radera
 2. Häftigt med cykelsemester, hoppas ni får en underbar resa. /Ulrika

  SvaraRadera
 3. Gott att du klarat dig så länge utan socker. Jag får testa jag med. Ha en bra dag// Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går om man vill Anna - tro mig! Men det är kämpigt!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass