Hälsodagbok - vecka 27

Kommer ni ihåg detta... Tidigare under detta året gjorde jag ju en sammanfattning av veckan. Tänkte köra på det konceptet igen. Framför allt för "mina må bra" får mig helt enkelt att må bra!

Kosten
Lite över två veckor utan socker - heja mig! Maten går bättre och bättre. Men har varit vissa måltider som kunnat varit bättre. Fast medvetna val med att få in "sista lunchchanser" när jag byter jobbestad och nu är det semester. Men jag jobbar på det och är så himla glad jag håller mig borta från sockret i alla fall!

Steg/Frisk luft
Japp börjar få in de gamla takterna. Har inget mål just nu tänkte ta det efter cykelsemestern. Plus märker av hälen direkt så tar det lite lugnt. Men så himla gött är det och jag njuter av den friska luften.

Träning
Under veckan har det jag genomfört alla 5 utav Olgas träningspass tom intervallerna nu ikväll i värmen - I did it! Plus 3 cykelrundor varav ett idag med de nya cykelbyxorna. Ovant men jag misstänker jag kommer uppskatta dem i mitten av cykelveckan...

Må bra
  • Att jag avslutat mitt arbete och nytt väntar efter semestern. Pirr i magen men på det bästa sättet!
  • Min gymträning - tungt och svettigt!
  • Itrim sommarträff i tisdags - alltid får man ny pepp!
  • Jag bygger en stark och glad kropp - ingen quick fix utan ha nu tålamod Jensen!
  • Mysig fredag med följande ingredienser: överraskande blombukett på kontoret, frukost med Sara och Charlotte, snackelunch med Lotta, gofika med kollegorna ute i solen med värmande ord och presenter och påbörjade semestern med häng med maken på Stortorget och Meat där vi åt gott!
  • Lunchen med Charlotte och Sara i onsdags med väldans god mat på Mat & Destillat.
  • Fin sommaräng mitt i stan
  • Lördagutflykt till Landskrona för att visa maken var jag ska jobba, guidad tour på Citadellet och en underbar räksallad på cafeet.
  • Cykeltest av blöjbyxan och min första riktiga cykelbränna :-)
  • Att sova middag ute i skuggan - bästa!
Nästa vecka
SEMESTER - kan det sammanfattas bättre? På lördag åker maken och jag till Frankrike för att cykla genom vingårdarna. Innan dess så är två andra utflykter inbokade - tumlarsafari och fladdermösstour! In med 5 träningspass innan lördag, massage imorgon och fotvård på torsdag, svåraste semesterpackningen någonsin och en Itrim-träff så blir det nog en kanonvecka!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass