Nystart på alla sätt och vis!

Tillbaka till verkligheten efter semestern då jag idag började på min nya tjänst. Nytt företag, ny ort, nya kollegor, nya arbetsuppgifter i en ny bransch. Blev väldigt väl emottagen och jag känner mig laddad för denna nya utmaning som jag så väl behöver - framför allt mentalt! Idag var ju också nystart för att komma tillbaka på banan. Lättare när man har rutiner såsom att man går upp i tid på morgonen etc. Så igår var det planering av kommande träning och packning utav matlådor.

När maken frågade imorse om jag var nervös så sa jag inte så mycket för jobbet utan mer att bli sedd som en udda kuf med min stegräknare och mina matlådor. Därför har jag glatt sprungit runt bland kollegor för att ställa frågor istället för att maila/ringa och fick till sist visa räknaren för nya chefen så hon inte undrar över alla mina steghänvisningar. Och när jag imorse packade upp alla matlådor (hade med för frukost, lunch och mellis fram till torsdag em :-) ) så hajade nya kollegorna till lite. Men jag tänkte som så att det är väl lika bra att sätta sitt avtryck direkt :-)

Innan jag körde hem så var jag inom Friskis & Svettis i Landskrona som ligger typ 500 meter från jobb. Helt nyrenoverat och fint. Planen är att träna styrkan där på mornarna innan jobb eftersom de öppnar 6.30. I Lund öppnar de inte förrän klockan 07 och om jag sen ska köra till jobb efter det så blir det alldeles för sena ankomster till jobb. Men i Landskrona kan jag ju köra först, ställa bilen på jobb och få några steg på köpet, träna och duscha för att sedan vara på jobb 8.30. Perfekt! De var så snälla och gav mig ett prova på kort för 3 gånger så imorgon blir första försöket. Men först packa träningsväskan och sova. Wish me luck!

Kommentarer

  1. Ambitiösa och duktiga du. Du kommer att fixa detta galant, precis som du fixat allt annat du har bestämt dig för. Tror stenhårt på dig :) Kram M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh världens bästa peppare Margaretha!!!!! Kram!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass