Efterrättstips!

Förr skulle jag aldrig få för mig att äta naturell yoghurt. Nej så sött som möjligt och med diverse fruktsmaker. Idag när jag är van vid de naturella så gillar jag faktiskt inte längre de smaksatta. De blir för sliskiga helt enkelt. Därför tog det ett tag för mig att testa de smaksatta kvargerna från Lindahls. Framför allt för jag verkligen gillar den naturella och använder den i alla olika mellisar och smoothies eller gör såsröror på.

Men så var det erbjudande med 10 kr per styck så då slog jag till. Fast de stod ett tag i kylen för jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med dem till jag en dag blev lite efterrättsavis. Det vill säga ska alla andra ha vill jag också ha något att tugga på. Men ett bättre alternativ! Då uppfann jag följande: tärna nektariner, på med en klick smaksatt kvarg, 1 msk kokosflingor och några raw cacao nibs (smakar äckligt att äta enbart men så här blev det en höjdare). Hello det blev ju riktigt mumsigt! Mycket mindre socker och kalorier än t.ex. gräddglass med chokladsås.

Igår skulle vi fira svärfar och jag visste att det skulle vara en massa frestelser. Då åkte kylväskan fram och jag slängde ihop en egen frestelse. Bytte ut nektarinerna till jordgubbar som vi hade hemma och smaksatt kvarg citron/lim. Blev väldigt gott och jag kände mig nöjd! Så mitt tips idag är att testa men ja de är sötare så be aware jag skulle inte äta detta till frukost. Jag tyckte alla smaker vart goda på sitt sätt så man får nog rösta fram sin egen favorit.

4 ingredienser - valfri frukt och kvargsmak, kokosflingor och raw cacao nibs. Man tager helt enkelt vad man har hemma!

Voila min egen efterrättslåda! 

En annan variant jag testade för någon vecka sedan 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass