Lurendrejeri!

Hallå! Här försöker denna bloggerska vara prismedveten i affären och så blir man lurad. Äter en hel del jordnötssmör och har köpt Monkis som är kanon! Bara jordnötter och salt typ och perfekt krämig. Sist när jag handlade såg jag dock att Kung Markatta också hade jordnötssmör och den var billigare. Jaja jordnötssmör som jordnötssmör tänkte denna och slog till på två burkar... BIG mistake! Markatta har tillsatt massa socker så det är som ett sockersött slisk. Va fasiken här jobbar man med sitt sockerberoende och så blir man så lurad. Läs innehållsförteckningen och antag inte bara något blir lärdomen. Betalar hellre för Monkis fina grejer än för dolt socker!

Varning, varning, varning!

Kommentarer

 1. Men kung markatta har vanligt jordnötssmör oxå, bara jordnötter i :)
  /Soso

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va bra men jag tänkte mer på mig själv att inte ta för givet utan att läsa innehållsförteckningar.

   Radera
 2. Hej ! Har sett fler som äter jordnötssmör. Jag är såklart nyfiken av mig och skulle vilja veta vad jordnötssmör har för bra egenskaper i viktnedgång ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Njae kanske inte det bästa för viktminskning om du enbart tittar på kalorier för det är ju energitätt. Men tittar du på att få i dig protein, bra fetter och väljer ett jordnötssmör utan socker så är det himla bra tycker jag. En tsk/msk när sug sätter in eller i en mellis för att det mättar bra. Så som alltid lagom är bäst :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass