Kär i cykling tror jag

På cykeln kan jag ta i så lungorna bränner, hjärtat pumpar, låren kvider och svetten forsar. Vissa delar får jag till på intervallpasset på crossen eller i styrketräningen. Men inte den fullständiga kombon plus frisk luft. Jag tror jag har blivit kär i cykling. Är väl min fars dotter :-) Min pappa cyklade nämligen ett par mil till jobb varje dag i ur och skur. Deltog även i diverse lopp som Ringsjön Runt. Så det är kanske det där äpplet inte faller långt ifrån trädet som jag upptäckt...

Därför är jag lite ledsen idag att detta är sista "cykla till jobbet"-dagen. Efter semester är det ju nytt jobb som gäller och då blir det lite långt att cykla. Tradigt :-( Så utmaningen för mig blir att behålla motivationen och suget efter cykling så att jag gör det ändå. Kanske tar en kvällstur efter jobb för att få upp flåset eller på helgen. Plus att cykla till de aktiviteter jag kan. Har ni några tips hur jag ska fortsätta cykla?

Glad tjej!

Kommentarer

 1. Cykla till gymmet är klockrent, då har man fixat det mesta av uppvärmningen. Går det att cykla en del av sträckan till jobb kanske? Cykla en bit och åka kollektivt eller tvärtom? Ställa bilen på nån Park & Ride och ha cykeln där och cykla sista biten?
  Annars kan man faktiskt också ge sig den på att cykla varje gång man ska handla. Med en bra ryggsäck och cykelväskor klarar man sig långt så länge man inte ska handla allt för mycket som är jättetungt eller tar mycket plats.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nope tyvärr kommer det att bli för komplicerat då jag måste se till att få in gympassen på morgnarna. Kommer köpa årskort på F&S i Landskrona för det ligger 5 min från nya jobb och ta styrkan på morgnarna. Så det får helt enkelt bli på kvällar/helger tex när jag har aktiviteter i Lund efter jobb. Precis man kommer långt med cykel tex att handla så jag får hitta de sätten istället.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass