Storleken har ingen betydelse!

Puh är så himla varmt och kvavt att jag inte orkade ta mig till gymmet eller jaga steg. Det sistnämnda är heller inget kul för att alla insekter som hoppar på en. Skalbaggar, ettriga flugor och alla de där tripsen - hur många kan det finnas liksom? Vi kan knappt ha öppet för de kryper in överallt - larmet går på för jämnan för de kryper in och makens datorskärm har inte bara en mus som tillbehör utan nu även en trips som kryper runt på insidan,  utemöblernas dynor som i vanliga fall är röda är svarta med de där strecken, bilarna är täckta och jag blir tokig när det bara kryper på hela kroppen. Verklighetens David vs Goliat där storleken verkligen inte har någon betydelse.

Nä nu längtar jag faktiskt efter lite kyligare väder och less bugs. En annan sak jag längtar efter är fastare rutiner. Perfekt då att jag ska börja jobba på måndag. Pirrigt i magen men på ett bra sätt eftersom det är ett nytt jobb. Laddar även för fullt med att planera träningen och maten. Ska bli gött att komma upp i tid, ta sig till gymmet innan jobb, äta bra mat som jag mår bra av, få lära sig spännande nya saker på jobb, utmana hjärnan och en massa annat. För nu är det verkligen dags att komma tillbaka på banan igen men mer om det imorgon här i bloggen !!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass