Den ironin...

Idag är min sista dag på mitt nuvarande jobb på Apptus efter 4 år. Blandade känslor men samtidigt något jag drömt och jobbat emot ett tag. Därför mest positivt även om man kommer sakna en hel del kollegor. Med den anledningen har jag med mig fika idag men inte vilken fika som helst. Utan idag bjuds det på chokladkaka lågkolhydratstyle med apelsingrädde som släkten godkänt :-) Så planen är att jag då tar min röda dag idag och fika en sista gång med kollegorna.

Men vet ni vad? Efter semestern kommer mitt liv bestå utav socker. Varför säger jag så? Jo mitt nya jobb är nämligen på Hemmakvälls huvudkontor där jag ska jobba med marknadsföringen. Den ironin är inte liten :-) Fast här i bloggen är ju jobb en sak och privatlivet en annan dvs minimalt med jobbprat och 99,99% personlig fritid. Plus att jag tänker det är väl bättre att jobba from the inside för att påverka att det finns hälsosamma alternativ eller hur :-)

Kommentarer

 1. Grattis och lycka till! :-)

  SvaraRadera
 2. Grattis och lycka till! Du får kanske se det som tur att du ska jobba på huvudkontoret och inte ute i en butik (det hade jag aldrig klarat). Men de har bra kvalitet på sitt godis så de få gånger jag köper så är det helt klart där jag handlar. /Ulrika

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jo men det är även centrallagret med pallar av allt godis som sen körs ut till butikerna plus smakprov... Men det ska jag fixa! Va bra fortsätt med det Ulrika :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass