I did it again!!!

Japp jag har gjort det! Cyklat 27 mil på 6 dagar och satt ett nytt världsrekord i mitt liv!!! I allt från ösregn och motvind till över 40 graders sol. Med 14 myggbett som kliar, med ett underrede som behöver spa-behandling och is out of order till typ november, stel rygg (ovan hållning i så många timmar) men med ett leende på läpparna. För jag har ju gjort något som var totalt omöjligt för bara några år sedan - jag har upplevt en dröm bli verklighet!

Nu tillbaka för en sista semestervecka på hemmaplan innan nytt jobb ska påbörjas. Pausade ju "Olga" under Frankrike-veckan för Internet-access har varit shaky. Men nu är det full fart direkt med matfix och gymmet. Ska även fixa lite här hemma idag som t.ex.tvätta svettiga kläder som gosat i resväskan så återkommer jag med ett längre inlägg och mer bilder. Okej?

I mål och skålandes i champagne!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass