Finaste kollegorna!

I fredags var ju sista dagen på Hemmakväll. Massa fina ord, kramar och ständiga frågan om jag inte ångrat mig :-) Fast det har jag inte. Även om det känns märkligt ser jag verkligen fram emot min VAM-tid. Ska ta till vara på dessa månaderna på bästa sätt och ta hand om mig själv. Och inte redan börja noja över nytt jobb för det kommer att lösa sig på något sätt. Få förunnat att kunna/våga ta en break mitt i livet men jag känner mig redo. Har du VAM:at någon gång?

Fint jularrangemang!

Ännu finare kort med fjärilar på och fina ord! 

Och mina kollegor känner mig - ett väldans fint te set. Mys! 

Blev väldigt glad för detta hade jag inte förväntat mig plus massa beröm, varma ord och positiv feedback! Kommer sakna kollegorna jättemycket men nej jag har inte ångrat mig :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass